About Author

Absurd Paradiso adalah rumah bagi imajinasi. Tempat di mana segala percabangan ide berkumpul dan membuncah bersama-sama.

abc

Hello, you’re standing on my line.

It’s Afie Aussy, mom and dad told me that I was born in 1996. This is my new personal blog, I can’t operate http://www.wiwitaussy.wordpress.com anymore.

Born as the first daughter of three brothers, makes me as the role model for my younger siblings and it forces me to think mature and independent. Currently I’m studying at Semarang State University majoring in management, economics faculty. I like vintage things and pastel colours. I prefer to listening instrumental music  when I’m writing.

Punya kebiasaan aneh suka nyumbat telinga pake headset yang sebenarnya gak keluar musik sama sekali. Orangnya suka lupa password akun media sosial, alhasil punya banyak catatan di ponsel dan daily books-nya.

Aku jatuh cinta dengan tulisan-tulisan Dee, salah satunya film Perahu Kertas yang membawaku mengagumi sosok Maudy Ayunda. Aku juga punya beberapa penulis favorit selain Dee, salah satunya adalah Maradilla Syahridar dan masih banyak list author favorit. Aku K-popers anyway hehehe

Aku orangnya learny banget, jadi selain melukis, aku juga belajar bermain gitar, atau pernah juga aku coba belajar bermain violin. Bagiku, belajar itu nggak kenal usia, selama itu menyenangkan buat dijalanin kenapa enggak? Ah,  so curious.

Tapi ada dua hal yang sudah lama aku suka, menulis dan melukis. I believe, I was born to be someone useful for my self and people around me. And here we go, come and read the stories that I personally wrote. You are free to like, comment, and share the posts. Hope you love it and hopefully it will gives you a benefit.

 Welcome to my Absurd Paradiso. Be careful!

Enjoy!